Bruschetta met tomaat, knoflook en Spic'd olijfolie & balsamico azijn

20221123_Spic'd 0.jpg

In een handomdraai op tafel

Eigenlijk kan deze bruschetta altijd. Of je nu een ontbijtje nodig hebt of je gasten wil trakteren op iets lekkers in de avond. En dat met een paar ingrediënten.


 

Dit heb je nodig

  • 1 bakje cherry tomaatjes

  • 1 teentje knoflook, door de helft gesneden

  • 70 ml Spic'd extra viërge olijfolie

  • 1 scheutje Spic'd balsamico azijn

  • blaadjes basilicum, fijn gesneden

  • 1 ciabatta

  • zeezout

  • peper

Bereidingswijze

Rooster de sneeën brood met een beetje olijfolie op 230 graden 10 minuten in de oven. Wrijf ze in met het teentje knoflook zodra ze uit de oven komen en nog warm zijn. 

 

Snij de tomaten en basilicumblaadjes in kleine stukjes. Meng samen met de extra viërge olijfolie, balsamico azijn, zout & peper in een mengkom. Mix de ingrediënten door elkaar en beleg de sneeën met de tomatensalsa. Garneer met kleine basilicumblaadjes. Bon appetit chef!


 

SPECIAAL VOOR DE KLANTEN VAN TULP EEN GERECHT MET DE PRODUCTEN VAN SPIC'D

Tulp_hockey_sponsor_logo.png

Gratis verzending vanaf €49,00

Orders boven de 49 euro gratis verzending

Dutch design

Made in Europe

Voor 16.00 uur besteld

Dezelfde dag verzonden