20210409_SPIC'D--13_olijfolie.jpg

More taste,
less waste

Smaak op nummer 1

Samen met experts & een testpanel gingen we op zoek naar de beste basis. Dat jij het écht lekker vindt, dat is het uitgangspunt. En dat proef je. 

Dutch design

We willen dat jouw keuken een happy place is met de mooiste flessen en potten. Tijd om uit de keukenkast te komen!

Op weg naar een afvalvrije keuken.

Onze gerecyclede pouches zijn 80% lichter dan reguliere plastic flessen. Dat bekent 4x minder plastic afval uit jouw keuken. 

Ga je mee refillen?

Wij helpen je graag een handje! Bestel het startpakket. Zo heb je altijd de beste basics in huis.

Boer

Wij kennen onze 
leveranciers

En jij nu ook. De producten op ons bord komen niet zomaar ergens vandaan. Bij ons krijg je gewoon een kijkje in de keuken, zodat jij tijdens het diner precies kunt vertellen hoe het zit. De beste basis. Weten hoe het zit? 

20210409_SPIC'D--1.png

Waarom refillen?

Refillen doen we al jaren. Van jouw biertje in de bar tot de melkkannen van de melkboer. Door de jaren heen zijn we steeds meer gaan weggooien. Zonde. Onze pouches zijn gemaakt van 100% recyclebaar plastic. Zo kunnen er oneindig nieuwe producten van gemaakt worden. 

De beste basis voor iedereen

De beste basis, hoe vind je die? Dat iedereen het écht lekker vindt. Dat is het uitgangspunt. Samen met 80 proefpersonen, 3 chef-koks én een ervaren inkoper gingen we op zoek naar de beste smaak tegen een eerlijke prijs. Boeren met een transparante productie, zodat we precies weten wat we in ons eten gebruiken. 

80
proefpersonen

3
chefkoks

1
foodexpert