Druppelfles

Het zuidelijkste
puntje van Portugal

Ontdek het verhaal achter dit
ambachtelijke zeezout

Schermafbeelding 2021-11-05 om 13.51.03.png

Iedere zomer mogen de kristallen twee tot vier weken groeien in geconcentreerd pekel. Hierdoor is het zout rijk aan mineralen zoals calcium, kalium en magnesium. Dat betekent een mooie evenwichtige en subtiele smaak in vergelijking met gewoon keukenzout of andere bewerkte zeezouten.

De zuiverste mineralen

Iedere zomer mogen de kristallen twee tot vier weken groeien in geconcentreerd pekel. Hierdoor is het zout rijk aan mineralen zoals calcium, kalium en magnesium. Dat betekent een mooie evenwichtige en subtiele smaak in vergelijking met gewoon keukenzout of andere bewerkte zeezouten.

Image by Pavel Neznanov
Schermafbeelding 2021-11-05 om 14.13.49.png

Cook, eat, refill

Essentieel design voor in de keuken. Door gebruik van natuurlijke materialen en zorgvuldig gekozen kleuren passen onze zout & pepermolens in iedere keuken